28.4.2016

Kankaiden yö


Kankaiden yö saapuu jälleen! Toukokuun kuudes päivä klo 20 alkaen voit Käpysen lisäksi nauttia kangastarjouksista ja muusta aiheeseen kuuluvasta ilottelusta lukuisissa muissa verkkokangaskaupoissa. Lisätietoa koko tapahtumasta saat Kankaiden yön Facebook-sivulta, mutta seuraavassa hieman ohjeistusta ja esimakua siitä, mitä Käpyseltä on luvassa Kankaiden yön aikana.

Yön aikana tarjoamme - huikeiden kangastarjousten lisäksi tietysti - erilaisia kilpailuja ja jahteja, joista voit saada palkinnoksi esim. postikuluttomuus- tai alennuskoodin. Kahta koodia ei voi yhdistää samaan tilaukseen. Osa tarjouksista on nk. salamatarjouksia, jotka ovat voimassa vain tietyn aikaa, joka mainitaan tarjouksen astuessa voimaan. Näiden kanssa kannattaa siis olla nopea! Huomaathan myös, että tarjoushinta ei säily ostoskorissakaan mainittua voimassaoloaikaa pitempään, eli tilaus kannattaa tehdä nopeasti siinäkin mielessä.

Kankaiden yössä yli 80€ tilaukset toimitetaan postikuluitta. Voit yhdistellä tilauksia saadaksesi postikuluttomuusrajan täyteen. Valitse tällöin toimitustavaksi “yhdistetään tai jää odottamaan”, ja merkitse lisätietokenttään, mihin tilaukseen muut yhdistetään. Muista myös kirjoittaa viimeisen tilauksesi lisätietokenttään, että tilauksesi on valmis ja sen saa postittaa. Maksettuja postikuluja emme hyvitä jälkikäteen, joten olethan tarkkana.

Sitten niihin asioihin, mitkä ovat estopulttilistallamme. Kankaiden yönä tehtyjä tilauksia ei nimittäin voi jättää odottamaan. Yön aikana tulleiden tilausten käsittely ja toimitus aloitetaan seuraavana maanantaina, jonka jälkeen aiempaan tilaukseen yhdistäminen ei enää onnistu. Lisäksi pitempiä määriä kangasta (yli 2 m) ei leikata valmiiksi useampaan osaan tilausten ruuhkautumisen välttämiseksi. Tädit on nyt vähän tiukkina, mutta kaikki tiukkuus on tarkoitettu ihan teidän asiakkaiden mukavuuden parantamiseksi, sekaantumisien välttämiseksi ja tilausten toimitusaikojen minimoimiseksi! ;)

Nyt eikun perjantaita odottelemaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti