30.3.2016

Värileikkiä


Yksiväristen yhdistely on hauskaa. On harvinaisen tyydyttävää löytää toimiva väriyhdistelmä, ja mitä erikoisemmat värit saa keskenään pelaamaan, sitä hauskempaa.


Tokihan yhdistelyleikissä voi ottaa mallia vaikka muotiväreistä, käyttää kaupan valmisvaatteista bongaamiaan valmiita yhdistelmiä - tai käyttää ihan vain omia lempivärejään ennakkoluulottomana sekamelskana. Ei voi tietää, toimiiko se ennenkuin kokeilee!


Me täällä Käpysellä vietimme muutaman tovin leikitellen omista varastoista löytyvillä herkullisilla väriyhdistelmillä. Kukin yhdistelmä sopisi vaikkapa hupparin valmistukseen. Pyörittelimme tässä vain murto-osaa värivalikoimastamme, mutta ajatuksena oli myös kokeilla, miten pienillä vaihdoksilla yhdistelmän yleinen tunnelma voi muuttua paljonkin. Ehkäpä ensi viikolla kokeillaan uusia väriyhdistelmiä, mitä tuumaatte?

Alla olevien kuvien yhteydestä löydät linkit kussakin kombossa käytettyihin materiaaleihin, mutta tervetuloa tekemään myös omia yhdistelmiä! Muistathan, että suurimpaan osaan kankaista löytyy myös yhteensopiva ompelulanka, joita nyt tässä ei otettu mukaan.


Yhdistelmä 1: HEMPEÄ


Yhdistelmä 2: RAIKAS


Yhdistelmä 3: ROHKEA


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti