3.5.2015

Jokaiselle jotakin

Ompelu on ollut jokseenkin tahmeaa viime aikoina. Mieli halajaa ompelemaan, mutta kroppa ei. Sohvan pohjalla on ollut huomattavasti miellyttävämpi kölliä. Päätin pitkänviikonlopun siivettämänä ommella, vaikka väkisin. Mutta sehän tuntuikin hyvältä. 

Työn alle nappasin 'Jokaiselle jotakin' -kokoelman. Alunperin oli ajatus ommella miehelle, mutta mutta.... kummasti sen sijaan valmistuikin kolme eri vaatetta omille ihanille muksuille. Toki, on se mieskin aika ihana.Valitettavasti mallini eivät olleet kovinkaan yhteistyökykyisellä tuulella. Paljon hauskempaa on juoksennella pihalla kuin olla äidin kuvattavana. 

Neidin Houdini paitaan yhdistin punaista trikoota. Nuorimman poikani paidassa Seikkailun lisänä vihreää. Esikoisen Forma Instrumenti paitaan yhdistelin Roisketta ja meleerattua harmaata, kaikki samaa pohjakangasta. Roiske valitettavasti on jo kaupassamme lopuillaan, mutta lupaamme tilata lisää. 


*Meri-Ellen*1 kommentti:

  1. *hih* melekin jäi lukematta, kun kuvat oli niin hauskoja ja hymyn kasvoille tuovia. Vekkuleita lapsia. Vaatteetkin on kivoja, tottakai.

    VastaaPoista