10.3.2015

Nuoska

Tervehdys pitkästä aikaa! Ajateltiin Merin kanssa, että Käpysen blogi kaipaa vähän uutta potkua. Koska kumpikaan meistä ei ole vähään aikaan jaksanut päivitellä omia henkilökohtaisia blogejaan, tuumasimme että tänne Käpysen blogiinhan olisi hyvä silloin tällöin postailla omia ompelutöitään. Jospa innostus omankin blogin päivittämiseen palailisi tätä myötä pikku hiljaa. :)


Uutuusjoustocollege Nuoskasta syntyi mukavaakin mukavampi väljä pusero Grainline Studion Hemlock Tee -ilmaiskaavalla. Kaavamuutoksia en tehnyt, ja ompelutyökin sujui terapeuttisesti pelkällä saumurilla. :)


Nuoska on harjattu kaksipuoleinen joustocollege ja pehmeä kuin mikä. Musta-harmaan värityksen lisäksi Käpysen kaupasta löytyy myös pinkki-harmaa Nuoska jonka nurja puoli on hehkuvan aniliininpunainen.

Pesunukkaa Nuoskaan tulee jonkin verran, eikä sitä liene mahdollista välttää näin pehmeäpintaisen kankaan kanssa. Mutta minua se ei haittaa, vaikka sävyt vähän haalistuvatkin. Nuoskaan on ihana kietoutua lämmittelemään. :)

Kankaan on suunnitellut allekirjoittanut, ja se on painettu luottotehtaallamme Puolassa. Kankaan koostumus on 96% puuvillaa, 4% lycraa. Lisätietoja kankaasta löydät Käpysen verkkokaupasta:
Nuoska pinkki: http://www.kapynen.fi/product/738/nuoska--harjattu-joustocollege-pinkki
Nuoska musta: http://www.kapynen.fi/product/737/nuoska--harjattu-joustocollege-musta

T: Outi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti