30.5.2014

Värisuorat

Rehellisesti voimme myöntää, että meidän heikko kohtamme kuosien kohdalla on jatkumon miettiminen. Me suunnittelemme kuosimme suurella intohimolla ja siinä samassa jalkoihin jää yhdisteltävien kuosien pohtiminen. Olemme tässä petranneet hitaasti, mutta varmasti. 

Iloksemme huomasimme, että juuri sisäänkannetut kesän 2014 Helmi-Rouvat sopivat yhteen useamman kuosin ja yksivärisen kanssa. Mikäs muukaan on iloisessa värisuorassamme mukana kuin Aurinko Saharaita? Tuo kuosi, joka jaksaa yllättää monipuolisuudellaan meidät kerta toisensa jälkeen. Otetaan nyt pieni katsaus minkä kanssa uusimmat tulokkaamme Helmi-Rouvat, yksiväriset joustocolleget ja jerseyt käyvät. 


Iloinen vahinkoviuhkamme. Vasemmalta oikealle: Oranssi Helmi-rouva, poltettu oranssi jersey, Aurinko Saharaita, vihreä jersey, vihreä Helmi-rouva, Aurinko Saharaita ja keltainen jersey / joustocollege. Yksivärisistä poltettu oranssi ja vihreä tilattiin Helmi-rouvia ajatellen. Oman klassikkomme Saharaidan sopivuus näiden kanssa oli meille iloinen yllätys.  


Toinen viuhkamme ei räisky väreillä, mutta on taatusti monen asiakkaamme mieleen. Vasemmalta oikealle: Mustavalkoinen Helmi-rouva, mustavalkoinen Aita, mustavalkoinen Muste, Herra Hirsi, harmaa joustocollege, harmaa Muste ja harmaa Aita. Luonnollisesti näiden kanssa sopii myös kuvasta puuttuvat musta joustocollege ja valkoinen jersey.


Vesiväri-kokoelman kuosiemme kanssa kanssa käy yksiin moni yksivärinen sävy. Tässä esimerkkinä muutama kaveri Jättivesiväriraidalle. Ylhäältä alas: Aniliini jersey, sähkönsininen jersey / joustocollege, vihreä jersey, orvokki jersey, keltainen jersey / joustocollege ja poltettu oranssi jersey. Samat sävyt käyvät myös Vesiväripallojen kanssa.


Otetaan loppuun yksi poiminta vanhemmasta materiaalista. Vanha tuttu Aamu Satamassa sai kaksi uutta kaveria. Molemmat sävyt löytyvät niin jerseynä kuin joustocollegenakin. Vasemmalta oikealle: oranssi jersey / joustocollege, Aamu Satamassa jersey, sähkönsininen jersey / joustocollege

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti