23.4.2014

Kankaiden yö ja KäpyShowKankaiden yö lähestyy, ja tuo tullessaan paljon kivaa toimintaa Käpyseenkin. Viime syksynä ensi kertaa koettu, internetin kautta nähty suora höpöttelyshow Käpysen pääkallopaikalta tulee taas! Lähetysaika on perjantaina 25.4. klo 22 alkaen, ja linkki streamiin julkaistaan viimeistään perjantaina. KäpyShowssa tullaan kuulemaan Käpysen viimeaikojen kuulumisia, hypistellään kankaita, kurkataan tulevia uutuuksia, höpötellään päättömiä (se on lupaus!) ja kilpailuakin saattaa olla luvassa... Suosittelemme siis lämpimästi livehöpöttelyn pariin liittymistä!

Arkojen amatöörijuontajien vaatimuksesta viime syksyn lähetyksestä ei jäänyt talteen mitään todistusaineistoa. Heh heh. Mutta tämä alkuintro löytyy edelleen Juutuupin syövereistä, minkä parissa voi vähän fiilistellä tulevaa lähetystä!

P.S.
Kankaiden yö ei toki meidän osaltamme rajoitu livelähetykseen. Kankaiden yön aikana Käpysen verkkokauppa on pullollaan tarjouksia, tunneittain vaihtuvia mega-alennuksia ja hauskoja aarrejahteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti