21.4.2014

Asiakastilin käyttäminen


Oletko jo luonut oman asiakastilin Käpysen verkkokauppaan? Jos et, niin tässä kirjoituksessa valotamme hieman syitä, miksi sellainen kannattaa luoda.

Miksi perustaisin asiakastilin?

Asiakastili helpottaa tilaamista ja tehtyjen tilausten seuraamista. Kun teet tilauksen kirjautuneena sisään Käpysen asiakkaana, verkkokauppa lisää automaattisesti nimi- ja osoitetietosi tilauskenttään, eikä sinun tarvitse joka kerta näpytellä tietojasi uudestaan. Asiakastilisi kautta voit myös tarkastella tilaushistoriaasi ja seurata avoimen tilauksen käsittelyä. Myös me Käpysen naiset pystymme palvelemaan sinua nopeammin ja helpommin, jos vaikkapa haluat tehdä tilauksiisi muutoksia tai yhdistellä niitä.

Rekisteröityneen asiakkaan keskeneräinen ostoskori säilyy kaupan muistissa ellet sitä erikseen tyhjennä. Tämä ominaisuus voi olla varsin kätevä, jos haluat palata keskeneräiseen tilaukseesi myöhemmin täydentäen sitä jollain muulla tuotteella.

Sinun tarvitsee vain muistaa sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Vaikka salasana pääsisikin unohtumaan, uuden saa vaivattomasti klikkaamalla kirjautumissivulla "unohditko salasanasi" linkkiä. Uusi salasana pompsahtaa sähköpostiin tuotapikaa.

Iso sinikeltainen ruotsalainen auttaa meitä Käpysen tyyppejäkin tilausten kantamisessa.
Tilaaminen ilman asiakastiliä

Tilaaminen Käpyseltä onnistuu ilman rekisteröitymistäkin. Tällöin pystyt seuraamaan tilauksesi käsittelyä tilausseurannan kautta. Tilausseurannan käyttäminen on kuitenkin mahdotonta, jos sähköpostiosoite on kirjoitettu väärin. Tällöin tilausvahvistuskaan ei tule sähköpostiin perille. Meiltä kysytäänkin usein saapumattoman tilausvahvistuksen perään, vaikka tilauksen summa on omalta pankkitililtä lähtenyt. Näissä tapauksissa on lähes poikkeuksetta ollut syynä väärin kirjoitettu sähköpostiosoite.

Toinen seikka, mikä toisinaan aiheuttaa päänvaivaa, ovat väärin kirjoitetut puhelinnumerot. Itella lähettää monesti saapuneen paketti-ilmoituksen tekstiviestillä ja tämä jää saapumatta, jos numero on väärin. Puhelinnumero on erityisen tärkeä, kun tilaat Postin Pakettiautomaatin kautta.

Haluatko rekisteröityä? 

Täytä lomakkeen pyytämät tiedot, tallenna ne ja tilisi on luotu. Näin helppoa se on. Muistathan, että asiakastilin luominen ei sido sinua mihinkään.

Tietosi tallentuvat asiakasrekisteriimme. Tallennettuja tietoja ei luovuteta eteenpäin, eikä niitä käytetä markkinointiin ilman asiakkaan hyväksyntää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti