14.4.2014

Tervetuloa Käpysen uuteen blogiin!

Käpysen taival alkoi vuonna 2012 kun eräs hurjapää (M-E) sai ajatuksen, johon sai houkuteltua mukaan toverinsa (O), vähemmän hurjapään kenties mutta kokeilunhaluisen ja toimintavalmiin. Taival alkoi lastenkirppiksen ja kangasverkkokaupan yhdistelmänä, ja oi onnea, kun ensimmäiset kankaat tulivat postikustin mukana! Verkkokauppa aukesi kesäkuussa 2012, ja seuraavassa kuussa löytyi kauan etsitty toimitila kirppikselle. Remontti sai alkaa, ja elokuussa kirppiksen ovet avautuivat.
Omia kuoseja alettiin tehtailla enemmältikin. Ensimmäisiä Käpysen omia kuoseja olivat Käpyseni, Aamu satamassa sekä Leena Rengon suunnittelema Tiikeri.Sitten Outi sai iloisia uutisia. 
Sellaisia tosin, joiden mahdollisuus oli ollut tiedossa alusta asti. Eikä se menoa haitannut, yhden ihmislapsen maailmaan saapuminen! Kirppis sai harmi kyllä jäädä, sillä Meri ei olisi pystynyt yksin pyörittämään sekä kirppistä että Käpysen kuosikauppaa.


Varsinkin, kun Käpysen Saharaita-kangas oli juuri päässyt Ottobren kanteen. Oijoi sitä tunnetta, joka kihelmöi sormenpäissä asti! :)2013 oli digiprinttien vuosi. Oli mehujäätä, pupuja, mansikoita ja syksyn kukkasia. Niin ihania muidenkin mielestä, että samoja kuoseja tarjotaan uutuuksien rinnalla tänäkin vuonna.


Käpysestä tuli messukävijä talven 2013-2014 aikana. Vaatimattomasti Joensuun Areenan Taikasormet -messuilta alkanut messukierre jatkui suoraan Tukholman Syfestivaleille Indie Fabrics Finland -ryhmän kanssa. Tulevana vuonna on tiedossa vielä useammat messukäynnit, joten seurailkaahan tiedotusta.

Monenlaista on siis mahtunut Käpysen kaksivuotiseen eloon. Tästä syystä tuumimme, että blogihommatkin voisi aloittaa alusta, puhtaalta pöydältä ja uudella tatsilla. Ja jos jostain syystä blogissa nyt sattuu olemaan hiljaisempaa, voitte uskoa että Facebookissa olemme sitäkin puheliaampia. Käpynen löytyy myös instagramista, johon päivitellään kuvia jokapäiväisestä Käpyselosta. Pinterestiin puolestaan kerätään Käpysen kankaita eri paikoissa nähtyinä, olipa kyseessä lehti- tai blogihavainto. Ja onhan meillä myös uutiskirje, jonka välityksellä kertoillaan uutuuksista, tarjouksista, kampanjoista ja mistä nyt milloinkin. Uutiskirjeen voit tilata verkkokaupan etusivun alapalkista.

Ihanaa, että olet matkassamme. Tästä on hyvä jatkaa. :)

t: Outi ja Meri-Ellen
2 kommenttia:

  1. Olen aika uusi kävijä sivuillanne, joten mukava lukea kuinka kaikki sai alkunsa! Mutta tärkein, vieläkö tiikeriä saa?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävä kyllä tiikeri on myyty loppuun jo aikaa sitten. Uusintaerän teettämisestä on kyllä ollut puhetta silloin tällöin, joten saa nähdä! :)

      Poista